Welkom bij S&P Reinforcement Benelux

Welkom bij S&P Reinforcement Benelux

Welkom bij S&P Reinforcement Benelux

S&P Clever Reinforcement Company is de wereldwijd toonaangevende fabrikant van materialen voor de versterking en herstel van beton- en asfalt constructies. Onze geprefabriceerde FRP (carbon) koolstoflamellen en/of carbon Sheets bieden systeemoplossingen voor de externe-versterking van de constructieve (bouw)elementen van beton, hout en staal.  Onze geprefabriceerde glasvezel of carbonvezel grids bieden een oplossing in bitumineuze verhardingen.

De afdeling Engineering van S&P biedt u hulp in de keuzemogelijkheden uit het brede S&P assortiment.

De S&P FRP (Fibre Reinforcement Polymer) systemen zijn vervaardigd van diverse soorten vezels (polyester, glas, aramide, koolstof, basalt) en afhankelijk van het schade beeld/mechanisme wordt de juiste keuze van product gekozen, Wij produceren:

  • Geprefabriceerde, Glasvezel- en carbon vezel asfaltwapening, S&P Glasphalt G en S&P Carbophalt G
  • Unidirectionele en bi-directionele vezel Sheets voor handmatige lamineren
  • Glasvezelwapening grid t.b.v. krimp compensering van beton
  • Geprefabriceerde lamellen, middels Pull-trusion methode - S&P Koolstoflamel 150/2000 en 200/2000
  • Een extern carbon wapeningnet, S&P ARMO systeem in combinatie met spuitmortel

S&P doet ook veel onderzoek. Dimensionering/berekening modellen voor de S&P FRP systemen zijn uitgewerkt tijdens verschillende uitgebreide test objecten, op internationale onafhankelijke testinstituten en tijdens goedkeuring proeven in verschillende landen. Voor constructeurs zijn er ontwerpprogramma's (Lamella, Colonna en ARMO software) verkrijgbaar in overeenstemming met verschillende nationale normen (ACI, BS, DIN, Eurocode enz.). Deze software is van onze website te downloaden. Zowel de S&P Engineering Departement en onze vertegenwoordigers bieden technische bijstand aan constructeurs en applicators. Een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde FRP applicators garandeert volledige kwaliteitsborging voor de S&P FRP-oplossingen en de toepassing op de bouwplaats.

Finder

Zoek Producten

SVG Map

S&P expertnetwerken

S&P in Europe

Contact

S&P

SIMPSON Strong-Tie