DPP Pultrusion

DPP Pultrustion

DPP Pultrusion

Specialisten in hoogwaardige pultrusietechnologie

DPP Pultrusion is gespecialiseerd in hoogwaardige pultrusieproducten. In 2019 is DPP BV overgenomen door S&P Clever Reinforcement Company AG, een volle dochteronderneming van Simpson Strong-Tie Inc. 

Dankzij de inzet van zelf ontwikkelde machines kunnen we carbon en glasvezel microprofielen leveren van zeer hoogwaardige kwaliteit, met uitstekende materiaaleigenschappen en binnen zeer nauwe toleranties. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om met korte doorlooptijd hoogwaardige maatwerkproducten af te leveren die voldoen aan de hoogste standaard van de individuele klant.

Wij zijn ervan overtuigd dat de unieke eigenschappen van composietmaterialen in combinatie met de door ons zelf ontwikkelde, in hoge mate geautomatiseerde pultrusietechnologieën ook bij hoge volumes resulteren in een betrouwbaar, hoogwaardig product dat voor zeer veel uiteenlopende toepassingen kan concurreren met conventionele materialen, zoals hout, staal en aluminium.

Contact

 • Nederland

  S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

  Hoofdweg 6-B
  1424PH De Kwakel

  Telefoon 
  +31 297 367674

Legal info

Legal info

 • Over Simpson Strong-Tie®

  Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

  Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

SIMPSON Strong-Tie