Aanbrengen S&P GLASPHALT® - Multatulilaan - Alkmaar, Nederland

Scheurpreventie

Aanbrengen S&P GLASPHALT® - Multatulilaan - Alkmaar, Nederland

Onderwerp 
Aanbrengen S&P GLASPHALT®
Object 
Multatulilaan
Stad 
Alkmaar
Staat 
Noord Holland
Land 
Nederland
Datum 
2019
Looptijd 
2 dagen

Situatie

Op dit project waren dwarsscheuren aanwezig, deze scheuren waren ontstaan vanwege een opwaartse druk onder de asfaltconstructie.
Dit schade mechanisme heeft de aannemer aangepakt door eerst de volledige deklaag er af te frezen. De locaties waar de dwarsscheuren aanwezig waren is een verdiepte bak gefreesd.

Oplossing

n deze bakken is een nieuwe asfalt laag aangebracht en opnieuw voorzien van een kleeflaag. Op deze uitgevulde asfaltlaag hebben we handmatig onze S&P Glasphalt G aangebracht waarop er direct een tweede asfalt laag is aangebracht. 
De asfaltwapening is conform de richtlijnen van S&P aangebracht, de voorgebitumineerde glasvezel strengen zijn vanaf de onderzijde nagebrand m.b.v. een varkensbrander. Door dit te doen maken we de aanwezige bitumen kleverig en na het aandrukken van de asfaltwapening ontstaat een optimale aanhechting tussen de onderste asfalt laag en de asfaltwapening en de tweede asfaltlaag in die bak. Dura Vermeer heeft over het gehele weg oppervlak een nieuwe deklaag gerealiseerd.

Fotogalerij

Service

Contactpersoon

Casestudy

Verantwoordelijke S&P kantoor

U bent hier

  Contact

  • Nederland

   S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

   Hoofdweg 6-B
   1424PH De Kwakel

   Telefoon 
   +31 297 367674

  Legal info

  Legal info

  • Over Simpson Strong-Tie®

   Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

   Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

  SIMPSON Strong-Tie