Dutch (Benelux) translation unavailable for S&P ARMO Systeem.

Beschrijving

Het S&P ARMO-systeem is opgebouwd met behulp van de speciale mortel S&P ARMO-crete® en de wapening van koolstofvezels S&P ARMO-mesh® (een gewoven mesh met een maaswijdte van 25mm). Het systeem wordt gebruikt voor de statische versterking ten behoeve van reparatie van bouwwerken van gewapend of voorgespannen beton, metselwerk, rotsmuren ect. De S&P Armo-crete® wordt aangebracht via droge of natte spuitmethode, in functie van de vereisten.


Het S&P ARMO-mesh® is een soepele, aan corrosie ongevoelige en gemakkelijk te installeren wapening. De bekleding in amorf silicium van de S&P ARMOmesh ® reageert met het reactieve bestanddeel van de S&P ARMO-crete® om een optimale verankering te garanderen. De in de S&P ARMO-crete® verwerkte koolstofvezels zijn vuurbestendig.


S&P heeft verschillende S&P ARMO-crete® mortels en S&P ARMO-mesh® wapeningsnetten ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende draagoppervlakken en versterkingsvereisten.


S&P heeft eveneens de natte spuit mortel methode geoptimaliseerd door middel van de speciaal voor haar producten ontwikkelde S&P ARMO-Pump (materiaalaanvoer in zakken of silo).

Applicaties

Service

Contactpersoon

Literatuur

Specificatie

Geen items beschikbaar.

U bent hier

  Contact

  • Nederland

   S&P Reinforcement Benelux BV - Warehouse Locatie

   Hoofdweg 6-B
   1424PH De Kwakel

   Telefoon 
   +31 297 367674

  Legal info

  Legal info

  • Over Simpson Strong-Tie®

   Sinds 2012 is S&P een onderdeel van Simpson Strong-Tie, een internationaal bouwproductenbedrijf met hoofdvestiging in Californië met verschillende vestigingen in heel Europa.

   Het bedrijf zet zich in voor het succes van zijn klanten en biedt de hoogste product- en servicekwaliteit, van ontwikkeling tot ondersteuning ter plaatse.

  SIMPSON Strong-Tie